Utolsó simítások és duguláselhárítás egy nappal az esküvőnk előtt

Kislánykoromban mindig is arról álmodoztam, hogy egy szép napon otthonunk kertjében mehetek majd férjhez. Szüleim mindig is gyönyörűen rendben tartották az házunkat és a kertet is. Így ez tökéletes helyszínnek bizonyult egy családias hangulatú, kisebb esküvő megszervezéséhez.  A rokonság nem volt túl nagy egyikünk részéről sem. Körülbelül 40 vendéggel számoltunk és hónapokig tervezgettünk, hogy minden tökéletes legyen a Nagy Napon.

Már csak 24 óra volt hátra a ceremóniáig, amikor hatalmas probléma ütötte fel a fejét. Nem tudni mitől, de a szennyvízcső eldugult. Édesanyám vette észre a konyhában, amikor a mosogatóból egyszer csak nem ment le a víz. Aztán megadta magát a fürdőkád is. Vőlegényem és apukám is próbálkoztak a duguláselhárítás szokásos módszereivel én pedig igyekeztem nem pánikba esni és nem belegondolni abba, hogy itt egy nap múlva esküvői szertartás lesz és a ház tele lesz vendéggel. A fiúk pár óra próbálkozás után belátták, hogy itt bizony szakemberre van szükség, mert az időnk fogytán és a problémát meg kell oldani.

Segítségül hívtuk hát a jól bevált internetes keresőt, jó pár találatot kidobott az oldal. Viszont nekünk olyan szolgáltató kellet amelyik akár azonnali kiszállással segítségünkre siet. Örömmel láttuk, hogy van ilyen, így találtunk a VizGazFutesSzerelo24.hu weboldalra.

Ez egy olyan 32 éves tapasztalattal rendelkező vállalkozás, amely víz-, gáz-, fűtésszereléssel és duguláselhárítással foglalkozik a Budapesten és a Pest megyei agglomerációban. Akár egy órán belül kiszállnak, hogyha komoly és sürgős probléma van akár éjjel is lehet őket hívni, mert 24 órás ügyeletet tartanak. Ez külön tetszett nekem, mert ezek a meghibásodások nem válogatnak, hiszen hajnalban is lehet csőtörés és éjszaka, mínusz tíz fokban is meghibásodhat a kazán. Ha beüt a gond az tuti nem munkaidőben 8 és délután 5 között fog megtörténni.

Hívtuk hát a honlapon feltüntetett telefonszámot és elmondtuk mi a helyzet, sürgős segítségre lenne szükségünk a dugulást el kellene minél hamarabb hárítani. Röviden elmondtuk mit tapasztaltunk a lefolyókkal kapcsolatban. Erre azért volt szükség, hogy a problémát a lehető legpontosabban körül lehessen határolni, mert így könnyebb megtalálni a megoldást is rá.

Ezt követően címet és telefonszámot egyeztettünk. A vonal másik végén azt ígérték, hogy a kollégájuk rövidesen ki fog érkezni. Várakozás közben olvasgattam még a honlapot. Láttam, hogy nemcsak vészhelyzetekben nyújt segítséget ez a cég, de foglalkoznak javítással, cserével, karbantartással is, ha fűtési rendszerekről, vízhálózatról vagy gázkészülékekről van szó. Nemcsak családi házak, vagy lakások, de társasházak, ipari létesítmények részére is igénybe vehetők szolgáltatásaik.

Vállalnak vízvezeték szerelést, csatornázást, WC-, kád- vagy csaptelep szerelést, javítást, cserét, de meg lehet bízni őket bojler- vagy kazánjavítással kapcsolatosan feladatokkal is.

Fűtésrendszerek javításával és karbantartásával kapcsolatos feladatokat is ellátnak, vannak a fűtési rendszerekhez és a gázkészülékekhez értő szakembereik is.

A VizGazFutesSzerelo24.hu honlap is azt sugallja, hogy egy korrekt, összeszedett, profi céggel van dolgunk. Több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkeznek, és mindig tudják a megfelelő megoldást a víz-gáz- fűtésszereléssel és duguláselhárítással kapcsolatos problémákra. Budapesten és Pest megyében tevékenykednek. minden elvégzett tevékenységről számlát adnak, melyet a biztosítóknak is bátran be lehet nyújtani. Ennél fogva a javítás sem lesz annyira megterhelő anyagi szempontból.

Aztán csengettek. Az ajtóban ketten is álltak. Az esküvőszervező, hogy átbeszéljük még az utolsó simításokat és persze a duguláselhárító szaki. Nem tudom, melyiküknek örültem jobban.