Esküvőszervezőként is fontos, melyik online gyógyszertárat használom

Mindig is szerettem a nagy, jelentőségteljes eseményeket, részt venni rajtuk, sőt, később, nem túlzottan meglepő módon a szervezésükbe is hatalmas lelkesedéssel szálltam be, ahogy éppen alkalom és lehetőség adódott rá. A visszajelzések alapján ez ráadásul még rendszerint jól is ment, mindig is szerettem rendszerezni, szervezni, ennek alapján az életem is patinás rendben volt tartva, ahogy lehet. A pályám is rendezvényszervezői irányban ment tovább, ezen persze senkin nem lepődött meg – azon már kicsit igen, hogy végül esküvőszervezés lett a specialitásom, ezt magam sem tudom, miért. Igazából 1-2 általam szervezett esküvő annyira jól sikerült, hogy meglepő módon hamar felkapták a nevemet és első sorban ilyen megbízásokat kezdtem el kapni.

Nagyon megszerettem ezt az ágat is, természetesen folyamatosan nagy pörgéssel, ide-oda rohangálással, állandó telefonálással járt, mert egyre nagyobb kaliberű esküvőket kellett szerveznem, ezek pedig már teljes embert igényeltek. Emiatt viszont a sok stressz is megtette a hatását és különböző étrendkiegészítőket kellett szednem (orvosommal egyeztetve), ellenben már nem igazán fért bele az időmbe és energiámba a patikába járás, így döntöttem egy online gyógyszertár, a Prevenció Patika mellett.

Innen már régóta rendeltek a családban és ismerősi körben is, én nehezen szántam rá magam, mert mindig jobban szerettem a személyes vásárlást és átvételeket, de be kellett látnom, hogy ez nagyban megkönnyíti az életem. Ennél az online gyógyszertárnál nagyon nagy árukészlettel rendelkeztek, így szinte mindig biztos lehettem benne, hogy mindig megtalálom a számomra szükséges termékeket, ahogy azon sem kell innen rendelve aggódnom, hogy ne érkezne meg a csomagom időben, vagy hogy éppen rossz állapotban, hiányosan kapnám kézhez. Rendezvényszervezőként számomra kiemelt fontossággal bír a stabilitás és megbízhatóság, így nagyon fontos szempont a Prevenció Patika által vállalt 100 %-os árgarancia: ez biztosítja, hogy a rendelés leadása után nem az eredeti összeg többszöröse kerül majd kiszámlázásra valamilyen váratlan áremelkedés miatt…

Lehetőség van náluk amolyan törzsvásárlói előfizetésre, vagyis prémium tagság váltására is, amely a gyakran rendelők, illetve a felület minden lehetőségét használni akarók számára kiváló opció. Ennek keretén belül értékhatártól függetlenül ingyenes a kiszállítás, Az oldalon egyébként alapból is lehetőség van szakértők segítségét kérni elektronikusan, ha a vásárlónak szüksége van rá, de a prémium tagságra előfizetve mindezt ráadásul ingyen teheti meg, mert az online gyógyszertár ennek költségét átvállalja. Ezen felül nagyon sok elérhető termékkategóriájuk is van, az alapvetően várható gyógyászati termék mellett rendelkeznek különböző kozmetikumokkal is, amelyek között számos világmárka is megtalálható; de akár a közeli lejáratú termékek közül is lehet válogatni.

Ugyan az első rendelésemhez akkor még kissé “szkeptikusan” álltam, hiszen még nem tudtam, mitől van mindenki elragadtatva, de nagyon rövid időn belül én is “rászoktam” az online gyógyszertárból való rendelésre. Mindig minden rendelésem időben kiér, nem kellett semmilyen csúszás miatt aggodalmaskodnom. A felület is nagyon jól, könnyen kezelhetőnek bizonyult – nem vagyok egy különösebben elektronikai megrendelési zseni, de számomra sem okozott problémát, a kártyás fizetési lehetőség pedig szintén nagy könnyebbséget jelent.

Eddigi hallomások és tapasztalatok alapján és nagyon jó szívvel ajánlom a Prevenció Patikát mint online gyógyszertár mindenkinek, aki egy megbízható, stabil online patikát keres, ahonnan biztosan megérkezik a rendelése 100 %-os árgaranciát vállalva; az biztos, hogy a közeljövőben én sem tervezek máshol rendelést leadni.

online gyógyszertár