Esküvői táska probléma

Tavaly nyáron megkérték az egyik legjobb barátnőm kezét, így sejtettem, hogy idén meg is lesz tartva a lakodalom. Jól gondoltam, viszonylag gyorsan ki is lett tűzve az időpont. Viszont kissé bajban voltam, mert nem vagyok éppen egy lányos lány, vagyis nem nagyon vannak tipikusan esküvőre való ruháim. Sokat tanakodtam, hogy mi legyen, mit vegyek fel, de szerencsére ezt a dilemmát a barátnőm viszonylag gyorsan megoldotta, ugyanis felkért koszorúslánynak. A ruhához megvolt az anyag, így csak a fazont kellett eldöntenem, ami sokkal könnyebb döntésnek bizonyult, hiszen azt azért be tudtam lőni, hogy mi áll jól nekem és mi nem. A ruhagond után elérkezett a következő probléma, a cipő és a táska. Cipőt tudtam, hogy nem lesz nehéz találnom, de a táska már eggyel bonyolultabb volt. A menyasszony barátnőm ajánlotta az annataska.hu oldalát, ugyanis ott elmondása szerint kézitáskák tömkelegét lehet megtalálni. Bíztam is benne, meg persze sok választásom sem volt, így ellátogattam a weboldalra.

Először kicsit elöntött a pánik szinte, hogy hogy fogok választani ennyi kézitáska között, de láttam, hogy a weboldal bal oldalán van lehetőség szűrni a találatokat, többek között színek szerint is. Mivel a koszorúslány ruha bézs színű volt, ezért vagy ilyen, vagy pedig barna színű táskát szerettem volna vásárolni. Ki is választottam végül egy bézs darabot, mert nagyon megtetszett. Pedig megmondom őszintén, sosem gondoltam volna, hogy engem valaha egy táska lázba fog hozni, aztán mégis megtörtént. Tartozott hozzá még egy levehető hosszú pánt, amit nagyon praktikusnak tartottam, ugyanis nem tudtam, hogy a koszorúslányoknak csokra vagy pedig virágkarkötője lesz. Láttam, hogy nagyon jó áron árulja a kézitáskákat az annataska.hu. Pontosabban az én táskámmal kapcsolatban azt láttam a weboldalon, hogy a beszállító által ajánlott legalacsonyabb kiskereskedelmi ár 13 990 Ft volt. Ehhez képest a weboldalon 10 493 Ft volt a táska ára. Szerintem ez a nagyjából 4 000 Ft is nagyon sokat tud számítani az embernek. Tehát már ezért is szerintem megéri vásárolni, mert látható, hogy az annataska.hu olcsóban adja a termékeit még az ajánlott kiskereskedelmi ártól is.

Bár elég felhasználóbarátnak találtam a weboldalt, mégis felmerült bennem néhány olyan kérdés, amire egyszerűen nem találtam a választ sehol. Nem estem pánikba, hiszen egyértelműen fel van tüntetve minden elérhetőség, amin keresztül feltehetjük a kérdéseinket. Lehet az annataska.hu-t keresni akár telefonon, akár e-mailben is. Én mindig is inkább ez utóbbit részesítettem előnyben, mert sosem tudom, hogy zavarok-e vagy sem éppen. Az e-mailre pedig akkor válaszolnak, amikor tudnak. Emellett van még egy kapcsolatfelvételi panel is, ahol meg kell adnunk a nevünket, e-mail címünket, telefonszámunkat, az üzenet tárgyát és magát a konkrét üzenetet is. Nem sokat gondolkodtam, elküldtem az üzenetemet, és meglepően gyorsan választ kaptam rá. Így még aznap meg is tudtam rendelni a kiválasztott kézitáskát. Szerencsére az annataska.hu-nál nem csak házhoz szállítási lehetőség van, hanem tudtam rendelni a csomagomat Pick Pack Pontra is. Napközben dolgozom, ezért nem játszik nekem a Pick Pack Pont, és a munkahelyem sem alkalmas a csomagkiszállítás helyszínéül sajnos. De végül szerencsére minden jól alakult, és a táska nagyon jól illett a koszorúslány ruhámhoz. Ha bárki kézitáskák iránt érdeklődne, szívesen tudom ajánlani az annataska.hu-t. Biztos vagyok benne, hogy nem fogsz csalódni benne!

kézitáskák