Egy igazán emlékezetes házassági évforduló

10 éve vagyunk házasok a férjemmel. Bizony ez nem kevés idő, szokták mondani, hogy még gombócból is sok. Persze én ezt majd inkább akkor mondanám, amikor már 30 éve leszünk házasok. Legalábbis mi nagyon szeretnénk, mert imádjuk egymást, nagyon jól megvagyunk és lehetőleg minél tovább szeretnénk így egészségben és boldogságban élni.

Talán azért is különleges a mi kapcsolatunk és sokan azért is lepődnek meg azon, hogy ennyi éve még mindig együtt vagyunk, mert bizony az én környezetemben és ismeretségi körömben mostanában elég sok a válás. Ez talán nem annyira meglepő, hiszen hazánkban eléggé magas a válások száma, így ezen nem is kell annyira megrökönyödni, de szerencsére ez minket egyáltalán nem fenyeget, mindent meg tudunk beszélni és minden problémát megoldunk együtt.

Az esküvőnk pont 10 éve volt és szinte mind a mai napig emlékszem minden mozzanatára. Emlékszem, hogy nagyon sokat készültünk rá, gyakorlatilag már egy évvel a kitűzött dátum előtt elkezdtünk gondolkozni rajta és elkezdtük a szervezkedést, hogy minden tökéletes legyen. Persze utólag rájöttünk, hogy kellett is ez az idő ahhoz, hogy mindent el tudjunk intézni és ne érjenek meglepetések minket.

Persze így is értek. Például az egyik legváratlanabb az volt, amikor a férjem testvére, aki egyben az ő tanúja is volt, egy hónappal az esküvő előtt egy vízi balesetet szenvedett, gipszbe kellett rakni a lábát és egyáltalán nem volt biztos, hogy részt tud venni az eseményen, illetve hogy egyáltalán tud-e majd sétálni. Aztán a másik nagy meglepetés az volt, amikor 2 héttel az esemény előtt felhívott a rendezvényhelyszín vezetője, hogy egy olyan erejű vihar volt, ami akkora károkat csinált, hogy kérdésessé vált a rendezvény lebonyolítása. El lehet képzelni a fejünket, amikor ezeket megtudtuk.

Szerencsére a végére minden rendben volt, minden tökéletes lett és életünk egyik legnagyobb élménye volt ez esküvőnk. Mivel pont 10 éve történt, így szerettük volna megünnepelni egy emlékezetes módon. Pontosan ezért választottuk a balatonpro.hu egyik programját ahhoz, hogy megfelelőképpen tudjuk megünnepelni ezt a fontos eseményt az életünkben.

Miért választottuk ezt a céget?

Egészen egyszerűen azért, mert egy remek ajánlatot találtam a honlapjukon, ami azonnal megtetszett és szinte nem mondhattunk nemet. Ha valaki a házassági évfordulóját szeretné megünnepelni a balatonpro.hu-val, akkor alapvetően kétféle csomagból választhat. Ezek már összerakott programok, de természetesen, ha valakinek egyedi igényei vannak vagy valami nagyon különlegeset szeretne, akkor azt is igyekeznek teljesíteni. Persze ehhez előre kell egyeztetni és megbeszélni a részleteket. Például a hajós programjaik alapból Siófokról indulnak, viszont egyedi igények alapján van lehetőség arra is, hogy egy másik balatoni kikötőből fusson ki a hajó. Nagyon tetszett, hogy a csomagok kialakításánál minden apró pici részletre odafigyeltek figyelembe véve, hogy kinek mennyi ideje van, van-e például gyermeke, akit otthon kell hagyni stb stb.

Az egyik csomag az úgynevezett “Emlékek a naplementében” nevet kapta. Ez a csomag alapvetően két részre osztható, két programot tartalmaz. Az este első felében a résztvevők egy 2-3 órás vitorlázáson vehetnek részt a Balatonon, ami tartalmaz egy welcome drink-et, illetve a hajón a páron és a kapitányon kívül senki sem tartózkodik, így abszolút romantikus körülmények között lehet ünnepelni a balatoni naplementében gyönyörködve. Általában ez a program 2-3 órás szokott lenni, de ez persze függ az időjárási körülményektől is. A vitorlázás után nem ér véget az este, hiszen a hajókázós rész után egy gyertyafényes vacsorát lehet eltölteni, ami teljes mértékben a program része.

A másik csomag egy bővített csomag, ami elsősorban azoknak ajánlott, akik méltóképpen szeretnék megünnepelni a házassági évforulójukat, legfőképpen idejük is van hozzá, vagyis akár egy egész hétvégét rá tudják szánni. A csomag része természetesen a vitorlázás a Balatonon. Itt az a különbség az előző csomaghoz képest, hogy választhatunk a hajózás időtartamát illetően 2, 4 vagy akár 8 órás programból. Tehát, aki csak egy rövid kis hajókázást szeretne megejteni, annak a 2 órás ajánlott, míg akinek bőven van ideje és kedve, az akár 8 órát is eltölthet a vitorlás fedélzetén. A hajókázás után természetesen egy gyertyafényes vacsorát is kapunk. A vacsora után pedig következik az éjszaka, amit ebben az esetben nem akármilyen helyen, hanem ismételten egy hajó fedélzetén tölthetünk el, de nem akármilyen körülmények között. A hajó fel van szerelve LCD TV-vel, bluetooth hangszóróval és még led világítással is azért, hogy minél felejthetetlenebb legyen az éjszaka.

A következő napot egy gyönyörő balatoni panorámás reggelivel lehet kezdeni, majd ezután az előző napi fáradalmakat egy 4 csillagos wellness szállodában tölheti el a pár, így szinte 100%-ban biztosított a teljes kikapcsolódás és pihenés az egész hétvége során. Tehát ezek a programok és szolgáltatások mind-mind benne találhatóak a fizetendő árban.

Aki szeretné az egyéni igények alapján tetszése szerint változtathat a programokon, amihez előzetes egyeztetés szükséges.

Hogyan tudjuk felvenni a kapcsolatot a céggel?

Roppant egyszerűen és gyorsan. A honlapon található űrlapot kell kitöltenünk, ahol olyan alapadatokat kell megadnunk, mint a nevünk, a telefonszámunk és email címünk. Emellett pedig egy legördülő listából tudjuk kiválasztani azt, hogy milyen programot szeretnénk igénybe venni, majd meg kell adnunk az esemény tervezett időpontját is, illetve ha bármilyen egyéb kívánságunk lenne, akkor ezt megtehetjük egy rövid üzenetben.

Amikor a balatonpro.hu oldalát böngésztem, akkor nem csak a házassági évfordulós program keltette föl az érdeklődésemet, hanem a lánykérés is. Fel is emlegettem a férjemnek, hogy bezzeg az én lánykérésem nem ilyen volt, pedig mennyire örültem volna egy ilyen programnak. Hogy miért is?

Mert a balatonpro által összeállított leánykérős csomag egy valóban romantikus és egyedi program lett. Alapvetően tartalmaz egy két órás hajókázást a tavon egy kapitánnyal. Természetesen a hajó úgy van kialakítva, hogy a kapitány ne zavarja a turbékoló párt, így van lehetőség arra, hogy csak kettesben legyenek. A kapitány csupán a vitorlást vezeti, illetve előre egyeztetett fogatókönyv alapján, a megfelelő pillanatban kikészíti a pezsgőt, hogy a párnak már csak a koccintásra kelljen koncentrálnia. Ez az alap csomag, de emellett még van lehetőség egyéb extra szolgáltatásokra is. Például, ha valaki a hajókázás utána még szeretne egy gyertyafényes vacsorát eltölteni a Balaton partján vagy akár szintén a hajókázás után szeretne mondjuk egy vitorláson aludni. Ezeket mind lehet külön kérni és egyeztetni a céggel. Tehát ebből is látszik, hogy igyekeznek minden egyes extra igényt maximálisan kielégíteni.

Ez aztán az igazi, emlékezetes lánykérés! Ki ne szeretne ilyet?

Az oldalon található még egy webshop is, amelyben különböző összegű ajándékutalványokat lehet vásárolni. Így, ha valaki szeretne egy ilyen élményt ajándékba adni, akkor erre is van lehetőség. Akár születésnapra vagy valamilyen ünnepre, tulajdonképpen bármikor jól jöhet egy ilyen ajándék.

Mi a férjemmel a nagyobb házassági évfordulós csomagot választottuk, mert gondoltuk, hogy az életünkben csak egyszer tudjuk megünnepelni a 10. évfordulót és ez egy olyan lehetőség, ami biztosan emlékezetessé teszi.