Biztonságos, fagyálló esküvő

Téli termékek - Egyéb termékek | Olajwebshop.hu - kenőanyag megbízható forrásból

Másokkal ellentétben, a húgomnak nem nyári, hanem a téli esküvő volt az álma. Másról sem tudott beszélni, mint egy téli varázs témájú esküvőről. Ki is nézett egy bájos kis vidéki fogadót, a várostól viszonylag messze. A szállást sikerült lefoglalni, és meg is kezdődtek az előkészületek.

Amire külön hangsúlyt kellett fektetni, az a hideg elleni védekezés volt. Ugyanis a terv az volt, hogy a vendégeket régi, klasszikus autókkal hozzák az esküvő helyszínére. Az öcsénk nagy rajongója az autóknak, és rögtön azt javasolta, hogy a Téli termékek – Egyéb termékek | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból rendeljünk plusz fagyálló folyadékot, hogy ne legyen semmi fennakadás. Egyetértettünk a javaslattal, ezért körülnéztünk az Olajwebshop weboldalán, hogy felkészítsük a járműveket a legnagyobb hidegre.

Az esküvő előtt az összes autót ellenőriztük, hogy rendben van-e a fagyálló, a téli ablaktisztító folyadék, és hogy van-e elég szélvédő jégoldó spray arra az esetre, ha bejönne az előrejelzett extrém fagy. Biztos, ami biztos alapon a vendégeknek is elküldtük a Téli termékek – Egyéb termékek | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból oldalt emlékeztetőül, hogy a saját autóikat is ellássák a megfelelő téli előkészületekkel.

Nagyon elégedettek voltunk az Olajwebshoppal, mert időben és mindent összeraktak a rendelésünkbe, így zökkenőmentesek voltak az előkészületek. Még néhány hólapátot is tudtunk rendelni tőlük, mert elég komoly havat és jeget jósoltak az esküvő másnapjára.

Hú, de hideg van!

Az esküvő napjára mindennel elkészültünk, a vendégek rendben megérkeztek a találkozási pontra, és megköszönték a Téli termékek – Egyéb termékek | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból tippet, mert így még jobban feltudtak készülni a téli utazásra. Szerencsére a veterán autókkal sem volt probléma, a nagy hideg ellenére simán eljutott mindenki az esküvő helyszínére.

Már a lagzi alatt láttuk, hogy elkezdődött odakint a havazás. Reggelre igazi téli mesetáj fogadott minket. Az autók bájos kis buckaként fehérlettek a szállás előtt, várva, hogy kiássuk őket a hó alól. Miután kiástuk az utat az Olajwebshopból rendelt hólapátokkal, és az autók tetejéről is letakarítottuk a havat, elkezdtük leellenőrizni, hogy minden autó megfelelően elindul-e. Szerencsére a Téli termékek – Egyéb termékek | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból kínálatában találtunk hidegindítót is, mondván, hogy mindenre készüljünk fel.

Jól is jött ez a hidegindító, két autónál is használni kellett. A téli gumiápoló stiftnek is nagy hasznát vettük, a hideg és a hó ugyanis kikezdte volna az ajtók gumitömítését, ha nem kezeljük le előtte. A felkészültségünknek köszönhetően rendben visszaértünk a találkozási pontra. A vendégek saját autóit is letakarítottuk, és leellenőriztük, hogy rendben elindulnak-e. Egy-két autónál kellett jégoldózni a szélvédőt, de abból is eleget rendeltünk a Téli termékek – Egyéb termékek | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból weboldalról, ezért nem volt probléma.

Így, bár kicsit több előkészülettel járt az esküvő, mintha nyáron lett volna, mégis nagyon jól sikerült. Az Olajwebshop termékeinek hála, nem volt probléma a biztonságos utazással sem.