Az esküvő csak egy szimbólum, de nagyon szép szimbólum!

Az esküvőnk volt ugyanis számunkra is a szerelmünk megpecsételése! Egy csodálatos alkalom, mellyel üzenünk, üzentünk, hogy mennyire komolyan gondoljunk, hogy összetartozunk. Gondolom más is így fogj ezt fel. De mindez csak szimbolizmus, ami a lelkünknek fontos, ugyanakkor mi sosem gondoltuk, hogy változnia kell ezután bárminek érdemben… Hisz eddig is pont ugyanúgy szerettük egymást, mint az esküvőig, a továbbiakban nem próbáltuk erőltetni a kapcsok szorosabbra fűzését, hisz egy jeles esemény miatt a gyakorlatban tényleg nem változott semmi. Eddig is kialakítottuk már a hozzáállásunkat a dologhoz, miért is írná azokat felül bármi?

Úgy döntöttünk, hogy a feleségem nem veszi fel a nevemet, külön kezeljük a pénzügyeinket, ami nagyon praktikus, és én ragaszkodtam hozzá, hogy az általam alapított cégnek (aminek ő alkalmazottja egyébként) ne az ő ingatlanja legyen a székhelye, ahol most lakunk! Ehelyett a szekhelyszolgaltatas24.hu-t választottam, nem csak a székhelyszolgáltatás díja, hanem a szolgáltatás jellege miatt is, mert számomra nagyon meggyőző, hogy erős a kapcsolatuk komoly ügyvédi irodákkal, helyettem/helyettünk is el tudnak járni bármiben, és így nem hozom nehéz helyzetbe a feleségemet, ha valami baj lenne a céggel.

Nem hiszem, hogy baj lesz persze, de jobb félni, mint megijedni. Én túlzottan elővigyázatos vagyok… Ha a válság megtépáz minket is, végrehajtás esetén nem fogják lefoglalni az ottani ingóságainkat – tudom, ez tényleg súlyos túlaggódás, de én semmi ilyen túlzott felelősségvállalást nem kérnék a feleségemtől. Ez nem lenne oké.

Szóval a székhelyszolgáltatás díja is kiváló náluk, van IPA-mentes helyszínen történő székhelyszolgáltatásuk is, és budapesti is, már a weboldaluk is meggyőző, és nagyon szimpatikus az egész társaságuk. Mindig szerettem velük (úgy értem, kezdettől) együttműködni a készségességük miatt, úgy érzem nagyon jó szolgáltatást találtam. És bizony van is miben együttműködni, mert az egész dolog nagyon összetett és rengeteg szolgáltatás nyújtanak még a lényeg mellett (katt a linkre a részletekért). Amikor tető alá kellett hoznunk az együttműködést, akkor is minden gördülékenyen ment és azóta is hozzák, amit ígértek, hiánytalanul (postai küldemények intézése, továbbítása, egyebek).

Imádtam a weblapot, mikor rájuk találtam és amikor mindent végig akartam olvasni, így pontosan tudtam, milyen igényekkel hívom fel őket. Szép design, számomra vonzó színvilág, és megnyugtató környezet, amiről elhiszi az ember, hogy érzik ennek az egész világnak a lüktetését. Értik azt is, mit szeretne gyorsan megtalálni, akit ilyen szolgáltatás érdekel, nem kell összevissza kattintgatni és elveszni az oldal struktúrájában.

Budapesten és egy nagyon stabil önkormányzattal rendelkező kistelepülésen vannak tehát jelen, így tényleg több, és minden esetben jó opció azok sora, amit székhelyként és székhelycímként kínálnak. És a székhelyszolgáltatás díja másokhoz képest nem kiemelkedő, vagy ilyesmi. Pedig maga a szolgáltatás szerintem igencsak kiemelkedő! Nézzetek rájuk ti is, ha cégetek van, de ingatlan, amit székhelynek bocsátanátok rendelkezésre, számotokra sem elérhető.