A lolmarkt.hu hatalmas segítség lesz a tökéletes leánybúcsúhoz

lolmarkt.hu

Az esküvőknek manapság egyre fontosabb részét képezi a leánybúcsú is. Az azonban, hogy különösen egyedi, a menyasszony számára személyre szóló örök emlék legyen egy leánybúcsú, manapság meglehetősen nehéz, hiszen lassan minden tipikus leánybúcsús dolog klisének számít.

Léteznek még azonban valóban egyedi megoldások. Például amikor nemrég Luca, akivel ovi óta vagyunk egymás LLB-i (ez leges-legjobb barátnőt jelent, ha nem tudnád), megkért, hogy tervezzem meg a leánybúcsúját, rögtön tudtam, mi az, amit biztosan akarok. Merthogy volt egy remek ötletem valóban egyedi ajándékra.

Lucával és a legjobb barátnőinkkel az éves során rengeteg belsős poént gyűjtöttünk össze, ami garantáltan nem jelent semmit sem másoknak. Az első és legbiztosabb leánybúcsús ötletem az volt, hogy ezek közül néhányat pólókra nyomtatom vicces, mindenkinek sokat jelentő ajándékként.

Már csak találnom kellett egy helyet, ahol valósággá tudják alakítani az egyelőre csak az agyamban létező pólóötleteket. Az egyik barátnőnk, aki szintén benne van a leánybúcsús crew-ban, a lolmarkt.hu webshopot ajánlotta.

Saját ötleteidet menő és jó minőségű pólókon láthatod viszont

A lolmarkt.hu egy pólók nyomtatásával foglalkozó cég. Segítségével bárkinek (pl. családtagoknak, barátoknak, kollégáknak stb.) készíttethetsz remek, vicces pólókat. A ruhadarabok számos különböző eseményre kiváló ajándékok lehetnek. Például leány/legénybúcsúra, születésnapra, de anyák napjára is ajándékozhatsz poénos pólót.

Webáruházuk mellett országszerte 12 olyan üzletük is van, melyet személyesen is felkereshetsz. Ez azért jó, mert ha személyesen látogatsz el valamelyik boltba, akkor nem csak cég saját grafikáival készíttethetsz akár 2-3 perc alatt is menő, eredeti és mindenképpen nagyon vicces pólókat, hanem saját terveidet is megvalósíthatod.

Ha ugyanis személyesen látogatsz el valamelyik üzletbe, lehetőséged van arra, hogy a lolmarkt.hu képzett grafikusainak segítségével a fejedben meglévő ötlet király pólógrafikává avanzsáljon. Ráadásul mivel profi grafikusok vállalják a tervezés minden lépését, attól sem kell tartanod, hogy nem tudod olyan jól lerajzolni az ötletedet, ahogyan az a fejedben kinéz. Neked ugyanis csak rá kell bólintanod az elmondásaid alapján elkészített tervre.

A cégnél egyedi pólónyomtatás címszó alatt nem csak arra van lehetőséged, hogy saját grafikát tervezz, hanem arra is, hogy egy jól (vagy éppen rosszul) sikerült fotódat pólóillusztrációvá alakítsd. Így pl. értékes kollekciók készülhetnek a barátaidat nem feltétlenül a legelőnyösebb pózokban bemutató fényképeidből.

Valóban egyedi, csak a te fejedben létező vagy a te fotóid felhasználásával elkészíthető pólókat tehát leginkább személyesen, valamelyik boltban készíttethetsz (a 12 bolt helyéről a weboldalon tájékozódhatsz). De természetesen e-mailben is felveheted a kapcsolatot a céggel, ha valamilyen egyéni kérésed volna.

Számos egyedi minta közül válogathatsz a lolmarkt.hu kínálatából is

A lolmarkt.hu üzleteiben és webshopjában nem csak arra van lehetőséged, hogy egyéni ötlet alapján készíttess pólót. Számos egyedi, saját maguk által tervezett minta és grafika van ugyanis a cég tarsolyában, amellyel bárki arcára mosolyt csalhatsz.

A kínálatot természetesen különböző szűrők segítségével könnyen és gyorsan át tudod böngészni. A legbővebb kínálatot leány- és legénybúcsús pólók, illetve különböző ismert filmekből és mémekből ihletett pólók közül van. De emellett rengeteg különféle kategória szerint válogathatunk, hogy biztosan megtalálhassuk a tökéletes ajándékot az adott személynek, az adott alkalomra.

A webshopban való keresgélést egy rögtön a főoldalról elérhető ajándékkereső felület is segíti, ahol be tudod állítani, kinek keresel pólót, illetve meg tudod adni azt is egy legördülő listából, hogy milyen alkalomra vennéd a pólót.

A lolmarkt.hu nem csak a pólók minőségében, hanem a szállításban is valódi profi: mindössze 1-2 napot kell várnod a webáruházból megrendelt pólókra. (Ha saját mintát terveznél, azt előrerendeli nem tudod, de a boltban villámgyorsan elkészítik neked.)

Azt hiszem, el is kezdem válogatni bölcs mondásainkat Luca leánybúcsús pólóira. Az eredmény pedig remélhetőleg garantált röhögőgörcs, és egy életre szóló tökéletes emlék lesz. 🙂